Praktische informatie

Praktische informatie

Sutura is een vrijgevestigde praktijk en werkt niet met zorgverzekeraars. Dit houdt in dat de zorg zelf betaald wordt door de cliënt. Omdat de praktijk is aangesloten bij de LVPW is het mogelijk dat de cliënt een deel van de zorg vergoed krijgt vanuit de aanvullende verzekering. Klik hier voor meer informatie.

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Ook is er geen diagnose nodig om aan de slag te kunnen.

De praktijk is gevestigd in het gebouw van ParamediPlus aan de Voorburgstraat 14 te Rotterdam. Klik hier voor de routebeschrijving.
In vrijwel heel Rotterdam geldt betaald parkeren. Zo ook in de omgeving van de praktijk: van 9.00u-18.00u (zone 760). Betalen kan alleen met pinpas of via een app.

U kunt contact opnemen via het contactformulier, via intake@sutura.nl of telefonisch. Het telefoonnummer is: 06-39377461.

Voor cliënten of verwijzers is de folder van Sutura hier te downloaden.

Wachttijd

Momenteel loopt de wachttijd op tot 15 weken en kunt u in december 2021 voor het eerst op intake komen. De praktijk is geopend op donderdagavond, vrijdag de gehele dag en op zaterdagochtend. Op dit moment zijn zowel de donderdagavond als zaterdag VOL.

Kosten en duur

Individuele therapie: €80 per 60 minuten

Relatie-/gezinstherapie: €120 per 75 minuten

Intakegesprek: €50 (60 minuten)

Alle tarieven zijn inclusief BTW, voorbereidingstijd en eventuele correspondentie.

Voor studenten geldt een aangepast tarief, zij betalen €60 per sessie.

Indien een intakegesprek leidt tot een therapietraject, worden de kosten van de intake verrekend met de daarop volgende factuur. De intake is dan gratis.

Vergoeding?

Een aantal zorgverzekeraars vergoedt een gedeelte van de individuele therapie en in enkele gevallen ook relatietherapie. Klik hier voor actuele informatie t.a.v. de mogelijkheden.

Beroepscode NVRG

Merian van den Berg staat ingeschreven bij de NVRG en valt onder de beroepscode voor psychotherapeuten, de NVP en de klachtenregeling van P3NL. Meer informatie is te vinden op www.nvrg.nl en op de website van P3NL.

Ook is Merian aangesloten bij de LVPW en RBCZ, en valt zij hiermee onder de het beroepsprofiel, de beroepscode en het klachtrecht van de LVPW. Meer informatie vindt u hier.

Merian is tevens aangesloten bij de SKJ, het kwaliteitsregister voor de jeugd.

KvK nummer: 71224254

AGB-codes: 
AGB code zorgverlener: 90106856
AGB code praktijk: 90066085

Algemene voorwaarden

De voorwaarden waaronder Merian van den Berg haar diensten levert vindt u hier.