Praktische informatie

Praktische informatie

Sutura is een vrijgevestigde praktijk en werkt niet met zorgverzekeraars. Dit houdt in dat de zorg zelf betaald wordt door de cliënt.
Omdat de praktijk is aangesloten bij de RBCZ en LVPW, vergoedt een groot aantal zorgverzekeraars een gedeelte van de individuele therapie en relatietherapie. Klik op de website van de LVPW voor actuele informatie t.a.v. de mogelijkheden. Omdat de praktijk is aangesloten bij de LVPW is het mogelijk dat de cliënt een deel van de zorg vergoed krijgt vanuit de aanvullende verzekering. Klik hier voor meer informatie.

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Ook is er geen diagnose nodig om aan de slag te kunnen.

De praktijk is gevestigd aan de Noordsingel 202. Klik hier voor de routebeschrijving.
Sutura houdt daar praktijk van dinsdag tot en met vrijdag.
In vrijwel heel Rotterdam geldt betaald parkeren. Zo ook in de omgeving van de praktijk: van 9.00u-23:00u (zone 710). Betalen kan alleen met pinpas of via een app.

Contact

U kunt contact opnemen via het contactformulier of telefonisch (een appje mag ook!). Het telefoonnummer is: 06-39 37 74 61.

Voor cliënten of verwijzers is de folder van Sutura hier te downloaden.

Wachttijd

Op dit moment is de wachttijd voor het plannen van een intakegesprek 8 weken en kunt u in november voor het eerst komen voor een intakegesprek.

Kosten en duur – per oktober 2023 zijn de tarieven:

Individuele therapie: €90 (60 minuten)
Relatie-/gezinstherapie: €125 (75 minuten)
Intakegesprek: €75 (60 minuten)

Alle tarieven zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Voor studenten geldt een aangepast tarief, zij betalen €70 per sessie voor individuele therapie en €100 voor een sessie partnerrelatietherapie.

Beroepscode NVRG en SCAG

Merian van den Berg staat ingeschreven bij de NVRG en valt onder de beroepscode voor psychotherapeuten, de NVP en de klachtenregeling van P3NL. Meer informatie is te vinden op www.nvrg.nl en op de website van P3NL.

Ook valt Merian als Registertherapeut van de LVPW onder het tuchtrecht van Tuchtcollege Complementaire Zorg (TCZ) en is zij aangesloten bij de geschillencommissie van Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG). Meer informatie vindt u hier.

Merian is tevens aangesloten bij de SKJ, het kwaliteitsregister voor de jeugd.

KvK nummer: 71224254

AGB-codes: 
Zowel de zorgverlener als de praktijk heeft een AGB-code. Deze is op de factuur te vinden en indien nodig, opvraagbaar bij de therapeut.

Algemene voorwaarden

De voorwaarden waaronder Merian van den Berg haar diensten levert vindt u hier.