Praktische informatie

Praktische informatie

Sutura is een vrijgevestigde praktijk en werkt niet met zorgverzekeraars. Dit houdt in dat de zorg zelf betaald wordt door de cliënt.
Omdat de praktijk is aangesloten bij de RBCZ en LVPW, vergoedt een groot aantal zorgverzekeraars een gedeelte van de individuele therapie en relatietherapie. Klik op de website van de LVPW voor actuele informatie t.a.v. de mogelijkheden. Omdat de praktijk is aangesloten bij de LVPW is het mogelijk dat de cliënt een deel van de zorg vergoed krijgt vanuit de aanvullende verzekering. Klik hier voor meer informatie.

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Ook is er geen diagnose nodig om aan de slag te kunnen.

Vestiging Berkel en Rodenrijs:

De praktijk is gevestigd in het gebouw van de SWKgroep aan de Spoorhaven 10 – 18 te Berkel en Rodenrijs. De locatie bevindt zich naast metrohalte Rodenrijs. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid rond het pand. Klik hier voor de route.
Sutura houdt daar praktijk dinsdag tot en met vrijdag tussen 9 en 17u.

Vestiging Rotterdam (deze locatie zal per mei 2022 sluiten):

De praktijk is gevestigd in het gebouw van ParamediPlus aan de Voorburgstraat 14 te Rotterdam. Klik hier voor de routebeschrijving.
In vrijwel heel Rotterdam geldt betaald parkeren. Zo ook in de omgeving van de praktijk: van 9.00u-18.00u (zone 760). Betalen kan alleen met pinpas of via een app.
Sutura houdt daar praktijk op de zaterdagochtend (1x per twee weken). Op dit moment zijn de zaterdagen VOL.

PER AUGUSTUS 2022 VERHUIST DE PRAKTIJK VOLLEDIG NAAR EEN NIEUW ADRES IN ROTTERDAM NOORD.

Contact

U kunt contact opnemen via het contactformulier of telefonisch (een appje mag ook!). Het telefoonnummer is: 06-39377461.

Voor cliënten of verwijzers is de folder van Sutura hier te downloaden.

Wachttijd

Momenteel is de wachttijd 14 weken en kunt u in september 2022 voor het eerst op intake komen.

Kosten en duur – per januari 2022 zijn de tarieven:

Individuele therapie: €85 per 60 minuten
Relatie-/gezinstherapie: €120 per 75 minuten
Intakegesprek: €50 (60 minuten)

Alle tarieven zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Voor studenten geldt een aangepast tarief, zij betalen €60 per sessie voor individuele therapie en €85 voor een sessie partnerrelatietherapie.

Indien een intakegesprek leidt tot een therapietraject, worden de kosten van de intake verrekend met de daarop volgende factuur. De intake is dan gratis.

Beroepscode NVRG en SCAG

Merian van den Berg staat ingeschreven bij de NVRG en valt onder de beroepscode voor psychotherapeuten, de NVP en de klachtenregeling van P3NL. Meer informatie is te vinden op www.nvrg.nl en op de website van P3NL.

Ook valt Merian als Registertherapeut van de LVPW onder het tuchtrecht van Tuchtcollege Complementaire Zorg (TCZ) en is zij aangesloten bij de geschillencommissie van Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG). Meer informatie vindt u hier.

Merian is tevens aangesloten bij de SKJ, het kwaliteitsregister voor de jeugd.

KvK nummer: 71224254

AGB-codes: 
Zowel de zorgverlener als de praktijk heeft een AGB-code. Deze is op de factuur te vinden en indien nodig, opvraagbaar bij de therapeut.

Algemene voorwaarden

De voorwaarden waaronder Merian van den Berg haar diensten levert vindt u hier.