Wat cliënten zeggen…

“Je hebt in de sessies gezorgd voor een veilige sfeer waardoor wij naar elkaar konden uitspreken hoe we ons voelden over bepaalde situaties in het gezin, waardoor we snel stappen konden zetten in het vergroten van wederzijds begrip en onze onderlinge band.”

“Mede dankzij jouw steun en hulp zijn wij weer blij met elkaar en hebben veel van je mogen leren.”

“Merian neemt de tijd om jou/jullie beter te leren kennen en kijkt vervolgens waar gedrag vandaan komt. Ze voelt goed aan waar behoeften liggen en weet dit te verwoorden in een uitstekend behandelplan.”

“Merian biedt een luisterend oor met veel respect naar de situatie. Ze helpt bij het zoeken naar inzichten.”

“We gingen na een gesprek eigenlijk altijd met een goed gevoel naar huis.”

“Je hebt een prettige manier van contactmaken.”

“Door je open en neutrale houding durfden we ons kwetsbaar op te stellen, waardoor we snel tot de kern van ons probleem konden doordringen en de meeste tijd en energie konden steken in het oplossen daarvan”.

“We voelden ons direct op ons gemak en er was meteen een onderlinge klik. Het resultaat was waarop we gehoopt hadden.”

“Merian heeft een hele fijne en persoonlijke aanpak. Ze heeft verstand van de problematiek van samengestelde gezinnen en heeft ons als samengesteld gezin tools gegeven om issues aan te pakken.”

“Je luistert goed en weet de juiste vragen te stellen.”

“Merian is flexibel en persoonlijk in haar aanpak.”

“We konden snel bij Merian terecht voor een intake. Ze luisterde goed naar ons verhaal, kwam snel tot het stellen van doelen en weet van aanpakken.”

“Merian is een vriendelijke, begripvolle therapeut met een brede blik.”

“Zelfs terwijl mijn kind niet bij de gesprekken aanwezig was, kon je met me meedenken hoe ik dingen ander kon doen. Dat heeft veel opgeleverd, niet alleen voor mij, maar ook zeker voor mijn kind.” 

“Je hoeft niet in een vechtscheiding te liggen of 40 jaar getrouwd te zijn om eens te praten met een objectieve therapeut. Wij zouden het iedere relatie aanraden, onze relatie is weer precies zoals hij moet zijn! We vonden het zeer waardevol.”

“Je hebt me in mijn waarde gelaten, ik mocht mezelf zijn en je luisterde naar me. Je hebt me daarnaast ook heel veel handvatten meegegeven.”

“Je had échte aandacht voor de persoonlijke thuissituatie. Ik heb me écht gehoord gevoeld!”

“Wij zijn als gezin én als stel zeer goed geholpen. Merian biedt fijne en vakkundige begeleiding bij moeilijke en emotionele situaties.”

“Je hebt een prettige manier van contactmaken”

“De gesprekken hebben méér opgeleverd dan ik ooit had durven dromen! Ook nadat we al enige tijd afscheid van je hadden genomen, merkte ik een soort na-effect in het contact met mijn kind. Dat komt omdat we beiden anders hebben leren kijken en doen.” 

“Je hebt je in de gesprekken professioneel opgesteld, waarbij je aansloot bij ons allebei, ondanks onze grote verschillen in persoonlijkheid en levensfase. Hoewel mijn kind puber was en ik niet lekker in mijn vel zat, kwam je bij ons beiden voorbij deze “ruis” toch bij onze kern en wist je ons weer te verbinden.”

“Een aanrader voor iedereen! Merian is iemand die goed luistert en altijd met passend advies komt.”

MvdBB